Kiemelt információ - Forgatókönyvek a szeptemberi iskolakezdéshez


Szeptember 14-én megkezdődik a 2020-2021-es tanév az óvodákban és az iskolákban, természetesen a járványügyi előírások pontos betartásával. Hogy hogyan fog mindez történni, iskolába fognak-e a járni a gyermekek, vagy az otthoni online tanítást fogjá

továbbolvasom ...

Hírek

Túl a számítógépes elosztáson!

Nagyon vártuk már, hogy megtudjuk a számítógépes elosztás végeredményét, hogy végre megnyugodva tudja mindenki tervezgetni a következő iskolai évet!

Július 13. és 24. között lehet beiratkozni az őszi érettségire

Már most, július 13. és 24. között kell jelezni azt a szándékot, hogy augusztus végén, részt kíván venni valaki az érettségi vizsgákon.

Beiratkozás az óvodába

Elkezdődik a gyermekek beíratása az óvodákba június 8-a és július 3-a között, illetve július 20-a és augusztus 10-e között. Minden gyermeket szeretettel várunk!

Legfrissebb feltöltések

Vallásturisztikai osztályba jutottak!

Gratulálunk annak a 27 diáknak, akik a 2020-2021 tanévben a iskolánkban folytatja tanulmányait a vallásturisztikai 9. osztályban! Isten hozott benneteket!

Érettségi óvások előtti eredmények, óvások

A kódok alapján az eredmények itt megtekinthetők, illetve az óváshoz szükséges kérvény itt letölthető!

Elballagtak tizenkettedikes diákjaink is!

„Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus...“ csendül fel végzőseink ajkán 2020. június 26-án, pénteken 10.30 órakor a székesegyház előtti téren, ahol Böcskei László megyéspüspök hálaadó szentmisét mutatott be az iskola diákjai, szüleik és tanáraik köréb

Érettségi eredmények, óvások, végső eredmények

Most, hogy túl vagytok a vizsgákon már csak azok kell izgulni, hogy milyenek lesznek az eredmények. Egy összefoglaló a közelgő eseményekről itt olvasható.

Nyolcadikos záróvizsga - végső eredmények

Nyilvánossá tették óvások utáni nyolcadikos záróvizsga végső eredményeit. Bár iskolánkban nem adtak be újra javítási kérelmet, de a végső eredményeket, a kódok alapján mi is közöljük.


Naprakész információk ... .