Kiemelt információ - Órarend 2020. szeptember 28-tól


Szeptember 28-tól életbe lépő órarend

továbbolvasom ...

Hírek

A jövő a tiétek lesz. És olyan lesz, amilyennek ti készítitek - Márton Áron

Szombat délelőtt, október 10-én, a Püspöki Palota kertje adott otthont a teológia szakos, 12.b osztály nagykorúsítási, szalagavató ünnepségének.

30 éves az iskolai hitoktatás

A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.

Megjelent a 2019-2020-as tanév évkönyve!

90 színes oldal, az óvodától az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, az összes diákkal, pedagógussal és munkatárssal. Átvehető, megnézhető az iskola titkárságán!

Legfrissebb feltöltések

Megjelent a SÜN(B)IRODALOM 9.!

Szinte egy hónap telt már el, hogy elkezdődött az iskola ... és már itt van a Sünbirodalom legújabb száma, iskolánk IV.B osztályának lapja, lehet olvasgatni!

…mégsem nevelhetünk bedobozolt, üres lelkeket

Részlet a NAGYVÁRAD-ÚJVÁROSI SZENT LÁSZLÓ-PLÉBÁNIA Forrás című havilapjának 2020. szeptemberi számából. SZABÓ EMESE óvó néni gondolatai a tanévkezdés kapcsán.

Emlékeztünk

171 éve végezték ki az aradi vértanúkat, példájuk örök a kétkedők számára, s erőt ad a kishitűséggel szemben.

Október 5-e munkaszüneti nap a tanügyben

A pedagógusok világnapján iskolánkban sem lesz tanítás és óvodába sem kell menni. A tanítás október 6-án folytatódik, az érvényben lévő órarend szerint!

Gazdálkodtunk okosan!

Iskolánkba több éves hagyománya van a Gazdálkodj okosan! pénzügyi-gazdasági versenynek, de idén tavasszal elmaradt a járvány miatt, ezért rendhagyó módon most, szeptember végén szerveztük meg.

Kiegészítő a természettudományok oktatásához

A természettudományok oktatását a FIRKA (Fizika, InfoRmatika, Kémia Alapok) folyóirat remekül kiegészíti, 4 alkalommal jelenik meg tanévenként, számonként 60 oldal terjedelemben.


Naprakész információk ... .