Kiemelt információ - Órarend 2020. szeptember 28-tól


Szeptember 28-tól életbe lépő órarend

továbbolvasom ...

Hírek

A jövő a tiétek lesz. És olyan lesz, amilyennek ti készítitek - Márton Áron

Szombat délelőtt, október 10-én, a Püspöki Palota kertje adott otthont a teológia szakos, 12.b osztály nagykorúsítási, szalagavató ünnepségének.

30 éves az iskolai hitoktatás

A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.

Megjelent a 2019-2020-as tanév évkönyve!

90 színes oldal, az óvodától az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, az összes diákkal, pedagógussal és munkatárssal. Átvehető, megnézhető az iskola titkárságán!

Legfrissebb feltöltések

Tanévkezdés kizárólag gyerekekkel!

Kedves szülők, hozzátartozók, bár nagyon szerettük volna legalább a kezdő osztályokba járó gyermekek szüleinek biztosítani az ünnepélyes keretet, a világjárvány mindent felülírt!

Első heti tevékenységek tervezete a 2020-2021 tanévben

Sajnos elmarad a Székesegyház előtti térre tervezett Veni Sancte mise.

Forgatókönyv az első hetekre az óvodában

Nagyon röviden, pár alapvető információ a következő hetekre ami az óvodai működésre érvényes.

Veni Sancte 2020

Sajnos elmarad szeptember 14-én a Székesegyház előtti térre tervezett Veni Sancte mise! Egyelőre csak a helyszín módosul, ugyanazokban az időpontokban az iskolaudvaron találkozunk! .

A Caritas Catolica felújítja az általa működtetett bentlakást

Ebben a tanévben a Kanonok sor 21. szám alatt lévő kollégiumi bentlakás, amit a Caritas Catholica működtet, felújításra kerül.

Rákóczis Iskolatáska Projekt

Szeretettel várunk mindenkit augusztus 19-én, délután 3 órára, az iskolába, hogy ünnepélyes keretek között adhassuk át a Rákóczi Szövetség által biztosított iskolatáskákat.


Naprakész információk ... .