Ellenőrizni kell a IX. osztályos beiratkozási lapokat


Posted on 2018-07-02 07:05:52


Nyolcadikos diákok és szüleik figyelmébe!

A felvételi kalendáriumnak megfelelően sikeresen túljutottunk a beiratkozási lapok kódokkal való kitöltésén és ezek bevitelén a számítógépes adatbázisba (a központosított elektronikus adatbázisba). 


Hétfőn, július 2-án, reggel 8.00 és délután 5.00 óra között lehet és szükséges bejönni az iskolába ellenőrizni a beiratkozási lapokat a szülők és tanulók által! (a már nyomtatott kódokat tartalmazó lapokat alá kell írni újra)
Július 9-én számítógépes elosztás! Minden általános iskolában kihirdetik az illető iskolából származó tanulók elosztását és a líceumokban megmaradt üres helyeket, illetve minden líceumban és szaklíceumban kihirdetik az oda bejutott tanulók névsorát,
ÉS MÉG MINDIG NINCS VÉGE!
2018. július 10-13. A tanulók benyújtják a beiratkozási iratcsomót a líceumokba, ahova bejutottak!!!!!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
MAGYAR ISKOLÁK ORSZÁGOS TANÉVNYITÓJÁT TARTOTTÁK NAGYVÁRADON
Magyar pedagógusok, diákok, szülők együtt köszöntötték az új tanévet a romániai magyar iskolák országos tanévnyitó ünnepségén, 2018. szeptember 15-én, szombaton a Nagyváradi Római Katolikus Székesegyházban.
Taizé imaóra
Taizé-imaóra. 2018. november 22-én, a hónap negyedik csütörtökjén 19 órától „Nyugalmat talál lelketek” (Mt 11,30) mottóval Taizé-imaórát szervezünk a Barátok Templomában.nvember