Őszi érettségi a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban


Posted on 2018-08-14 12:51:25


Az idei őszi érettségi vizsgára, iskolánk tanulói számára, a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban kerül sor.

A Megyei Tanfelügyelőség honlapján megtalálható  azon iskolák listája, amiket vizsgaközpontoknak neveztek ki.  

ÍRÁSBELI VIZSGÁK

A tanügyminisztériumi ütemterv szerint: augusztus 20-án román nyelv és irodalomból írásbeliznek a jelentkezők, augusztus 21-én anyanyelv, 22 a kötelező szaktantárgy vizsgákra kerül sor. Augusztus 23-a a választott szaktantárgyból érettségiznek a diákok.

SZÓBELI VIZSGÁK

Augusztus 24 és 27-e között román szóbeli vizsgákra kerül sor, 28-án anyanyelv, 29-30 informatikai ismereteikről adnak számot a jelentkezők. Idegen nyelvvizsgára augusztus 30-31-án kerül sor.

EREDMÉNYEK

A részeredményeket szeptember elsején teszik közzé, ugyanaznap fogadják az óvásokat, melyeket szeptember másodika és ötödike között bírálnak el. A végleges eredményeket szeptember hatodikán függesztik ki.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
MAGYAR ISKOLÁK ORSZÁGOS TANÉVNYITÓJÁT TARTOTTÁK NAGYVÁRADON
Magyar pedagógusok, diákok, szülők együtt köszöntötték az új tanévet a romániai magyar iskolák országos tanévnyitó ünnepségén, 2018. szeptember 15-én, szombaton a Nagyváradi Római Katolikus Székesegyházban.
Taizé imaóra
Taizé-imaóra. 2018. november 22-én, a hónap negyedik csütörtökjén 19 órától „Nyugalmat talál lelketek” (Mt 11,30) mottóval Taizé-imaórát szervezünk a Barátok Templomában.nvember