NEVELJÜK BOLDOGSÁGRA IS A GYEREKEKET!


Posted on 2018-10-10 06:26:15


Boldog Óvoda és Iskola címátadó ünnepségre voltunk hivatalosak október 1-én. Nagyon nagy megtiszteltetés volt átvenni ezt a címet Budapesten, az Erkel színházban megtartott nagyszabású ünnepség keretén belül. A színvonalas program során részt vehettünk Prof. Dr. Bagdy Emőke előadásán, a "Korszellem, mentalitás és a kárvallott pedagógia" címmel, vagy Bezzeg Andrea és Tabajdi Éva előadásában hallhattunk a boldogságórákról. Vargha Andrástól megtudhattuk hogyan hatnak a ezek az órák diákokra pedagógusokra egyaránt.
Ebben a tanévben (2018-2019) iskolánkból még több pedagógus kapcsolódik majd be ebben a gyümölcsöző tevékenységsorozatba.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
MAGYAR ISKOLÁK ORSZÁGOS TANÉVNYITÓJÁT TARTOTTÁK NAGYVÁRADON
Magyar pedagógusok, diákok, szülők együtt köszöntötték az új tanévet a romániai magyar iskolák országos tanévnyitó ünnepségén, 2018. szeptember 15-én, szombaton a Nagyváradi Római Katolikus Székesegyházban.
Taizé imaóra
Taizé-imaóra. 2018. november 22-én, a hónap negyedik csütörtökjén 19 órától „Nyugalmat talál lelketek” (Mt 11,30) mottóval Taizé-imaórát szervezünk a Barátok Templomában.nvember