Jézus Krisztus példabeszédei és csodái


Posted on 2018-11-18 07:32:37


        A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve „Nagy sokaság csatlakozott hozzá, mert hallották, mi mindent tett.” (Mk 3, 8b) mottóval drámapályázatot hirdetünk meg, melynek témája Jézus Krisztus példabeszédei és csodái. 

          Négy csapat jelentkezett a megmérettetésre, a Szent László Líceum IX. osztályos tanulói, akik Szent Erzsébet életét mutatták be, őket követték a IV. osztályosok a Lórántffy Zsuzsanna református gimnáziumból a kánai menyegzővel.

         Messzebről is érkeztek bemutatóval, Szilágysomlyóról, a Római Katolikus Plébánia csapata, Józsa Nándor Lórand felkészítésében a kafarnaumi százados és Jézus történtetét adták elő. 

           A műsort iskolánk 8. osztályos tanulói zárták egy igen hangulatos és dinamikus előadással.

          Személyesen élhettük át az Istennel való találkozás élményeit, az Ő üzenetét, ami átformálhatja, átalakíthatja az életüket.
                                      Köszönjük!

Mégtöbb képet az előadásokról ITT nézhetsz meg.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Beiratkozás az óvodába
Nagy szeretettel várjuk a két induló kiscsoportba azokat a gyermekeket, akik szeretik a meséket, verseket és dalos mondókákat, akik szeretnek énekelni, és játszva tanulni.
Folyik az érettségi
Hétfőn, június 3-án kezdődött a 2019-és érettségi román szóbelivel és egészen 13-ig, tart a megmérettetés szóbeli szakasza.