Jót tenni jó, jónak lenni jó!


Posted on 2018-11-20 06:11:59


Árpád-házi Szent Erzsébet, a szegények, az árvák védőszentjének ünnepén is folytatjuk az adományok gyűjtését a rászoruló embertársaink számára.

      November 26-ig még lehet hozni adományokat az árva gyerekeknek, amit jövő kedden a Bihar megyei Gyermekvédelmi Központnak fogunk átadni.
Köszönjük az eddigi adományokat is, aminek nagyon örültek a Gavril Curteanu Városi Klinikán (a VII, VIII. IX. emeleten lévő elhagyott gyerekek számára adtuk át).

      A TARTÓS ÉLELMISZERT - december 17-ig gyűjtjük a rászorulóknak, szintén a "Mosoly a gyermekekért" projekt keretén belül (liszt, cukor, kukoricaliszt, laskafélék, konzerv, rizs, olaj, bab, édesség, szaloncukor, margarin, pudingpor, tea stb.)
Az adományokat át lehet adni Mosoni Erika, Hegyes Luminita és Benedek Ramóna tanárnőknek. Kisebb osztályoknál segítenek a nagyobb diákok az adományok átvételénél.

Előre is köszönjük az adományokat! 
Jót tenni jó, jónak lenni jó!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Beiratkozás az előkészítő osztályba
Március 4-én kezdődnek a beiratkozások! Szeretettel várunk minden jelenlegi ovist, aki iskolánkat választja a 2020-2021-es tanévre. a két előkészítő osztályunk valamelyikébe.
Angajăm contabil
Se amână concursul pentru ocuparea postului de administrator financiar – contabil șef, pe durata stării de urgență.