Jótékonysági Adventi Vásár 2018


Posted on 2018-11-27 05:18:51


2018. december 8-án, szombaton, 15.00 órától, a Nagyváradi Római Katolikus Székesegyház előtti téren ötödik alkalommal nyitja meg kapuit az Adventi Vásár családok, gyermekek, szülők, nagyszülők számára, érdekes vásári kínálattal, finom házi készítményű karácsonyi süteményekkel, lélekfelemelő adventi és karácsonyi muzsikával, kézműves foglalkozásokkal. A rendezvény egyik legkedveltebb vendége, Szent Miklós püspök is meglátogatja a vásárlók legkisebbjeit.

A vásár főszervezője a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség. Közreműködnek az „Élet autizmussal” Egyesület, az Egyházmegyei Zeneközpont, a Nagyváradi Szent László Római Katolikus Líceum, a Caritas Catolica, a Vár-Lak Ifjúsági Központ, a nagyváradi és vidéki plébániák családos és lelkiségi csoportjai, a Missio ad Gentes Neokatekumenális út nagyváradi képviselői, a Partiumi Háló Egyesület, valamint az Erdélyi Mária Rádió. Egy igazi adventi hangulatú, Karácsonyt előidéző délutánra hívunk mindenkit.

A felkínált termékeket, finomságokat adomány ellenében lehet elvinni. Az így begyűlt összegeket jótékonysági célra fordítjuk: a Caritas Catolica által működtetett szegények konyhájának téli időben való bővítéséhez, illetve két család megsegítéséhez szeretnénk hozzájárulni.

A vásár 19.00 órakor a szabadtéri adventi koszorú második gyertyájának a meggyújtásával zárul. A rendezvény ideje alatt meleg teát kínálnak a Caritas Catolica munkatársai.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
VII. Katolikus Jótékonysági Bál
Március 2-án újra Katolikus Jótékonysági Bál.
Versenyfelhívás: Gazdálkodj okosan!
A 2018-2019-es tanévbeniskolánk második alkalommal szervezi meg Gazdálkodj okosan! / Bunul gospodar címen, versennyel egybekötött országos tanirodai kiállíást, mely az egyetlen ilyen jellegű magyar nyelvű országos verseny.