Mosoly a gyermekekért


Posted on 2018-12-03 06:14:09


A "Mosoly a gyermekekért - Zâmbet pentru copiii" projekt koordinátoraihoz Hegyes Luminița és Benedek Ramóna tanárnőkhöz csatlakozva a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum V. A. osztályos diákjai Varabecz Mónika osztályfőnöknővel együtt, 2018. november 28-án átadták az adományokat a Bihar Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság keretén belül működő sajátos nevelésű igényű gyerekek nagyváradi otthonának. Az adományok gyűjtésében a X. B. és a szállításhoz való előkészítésben Mosoni Erika tanárnő - a projekt egyik koordinátora -, a VIII. B., a XI. C. osztály tanulói segítettek. Köszönjük az adományokat! Jót tenni jó! Jónak lenni jó!
A jótékonysági akció folytatódik a tartós élelmiszerek gyűjtésével és a "Daruri dulci" héttel (december 10-14.).


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Beiratkozás a kilencedik osztályba 2019
Május 13-val megkezdődnek a kilencedik osztályba készülők feladatai. Kínálatunkban szerepel vallásturisztikai szervező, közgazdasági és ügyintézői technikus, közélelmezési technikus, rendezvényszervező, szakács és cukrász szakok.
Zarándoklat a pápalátogatásra
Ferenc pápa 2019. június 1-én, szombaton 11.30 órakor Csíksomlyón tartandó szentmiséjére 850 fős zarándokcsoport indul vonattal a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegyéből.