Mosoly a gyermekekért


Posted on 2018-12-03 06:14:09


A "Mosoly a gyermekekért - Zâmbet pentru copiii" projekt koordinátoraihoz Hegyes Luminița és Benedek Ramóna tanárnőkhöz csatlakozva a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum V. A. osztályos diákjai Varabecz Mónika osztályfőnöknővel együtt, 2018. november 28-án átadták az adományokat a Bihar Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság keretén belül működő sajátos nevelésű igényű gyerekek nagyváradi otthonának. Az adományok gyűjtésében a X. B. és a szállításhoz való előkészítésben Mosoni Erika tanárnő - a projekt egyik koordinátora -, a VIII. B., a XI. C. osztály tanulói segítettek. Köszönjük az adományokat! Jót tenni jó! Jónak lenni jó!
A jótékonysági akció folytatódik a tartós élelmiszerek gyűjtésével és a "Daruri dulci" héttel (december 10-14.).


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Vissza- és beiratkozás az óvodába
A tanügyminisztérium 791. számú határozatában az óvodába való iratkozás menetét két nagy szakaszra osztotta: a visszairatkozásra május 25 - június 5. között a már ovisoknak, és június 8-tól az újaknak.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 június 2. és 5. között
A távoktatás, a szinkron órák és a VIII. XII. osztályosoknak szánt felkészítők órarendje június 2. és 5. között.
Szóbeli vizsgák helyett minősítések a tanulmányi átlagok alapján
Az oktatási minisztérium kidolgozta azt a 4341 számú rendelethez tartozó módszertant, amely alapján az idén érettségiző diákok minősítést kapnak az elmaradt szóbeli vizsgák helyett, a négyéves tanulmányi átlaguk alapján.