Taizéi imaóra


Posted on 2019-02-01 05:55:22


„Nyugalmat talál lelketek." (Mt 11,30) mottóval 2019. január 31-én este ismét taizéi imaóra volt a Barátok templomában, amit  a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség és a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum szervezett. A zenei hátteret a Szent László plébánia Szent László ifjúsági együttese biztosította ez alkalommai is.
  "Az Istennel folytatott osztozás az imádságban valósul meg számunkra: Szentlelke által Isten bennünk lakik. Igéje és a szentségek által Krisztus nekünk adja magát. Cserébe mi is mindenben ráhagyatkozhatunk, mindent átadhatunk neki."  Alois testvér, a taizéi közösség elöljárójának szavai hűen tükrözik mindazt, amit az imaóra énekei,  az olvasmányok, a csend, a közös ima által megtapasztalhattak mindazok, akik  csütörtök este egy órát ajándékba adtak az embert végtelenül szerető Istennek.
Benedek Ramóna

Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
VII. Katolikus Jótékonysági Bál
Március 2-án újra Katolikus Jótékonysági Bál.
Versenyfelhívás: Gazdálkodj okosan!
A 2018-2019-es tanévbeniskolánk második alkalommal szervezi meg Gazdálkodj okosan! / Bunul gospodar címen, versennyel egybekötött országos tanirodai kiállíást, mely az egyetlen ilyen jellegű magyar nyelvű országos verseny.