Személyi jövedelemadója 2%-val támogathatja a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumot!


Posted on 2019-01-01 00:00:00


A 2003/571-es adótörvény értelmében minden állampolgár rendelkezhet személyi jövedelemadója 2%-ról, amelyet olyan civil szervezetnek ajánlhat fel, amelynek tevékenységét támogatni szeretné. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel, ez az összeg visszakerül az államkasszába.

 

Iskolánkban alapítványi háttérintézményként az
Asociatia PRO SCHOLA SANCTI LADISLAI Egyesület
működik.

 

Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt években éltek azzal a lehetőséggel, hogy személyi jövedelemadójuk 2%-val a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumot támogatták!

 

Felajánlásával kifejezi bizalmát iskolánk iránt, a PRO SCHOLA SANCTI LADISLAI  egyesületen keresztül, amit az idén is megtehet a mellékelt formanyomtatvány kitöltésével.

 

A felajánlás határideje: 2019. március 15.
A kitöltött formanyomtatványt kérnénk az osztályfőnöknőnek vagy a titkárságra leadni.

 

A 2017-es év után kapott 2%-ot osztálytermek felújítására, taneszközök vásárlására, valamint a tanítási körülmények javítására fordítottuk. A idén a tornaterem felszereltségét szeretnénk magasabb színvonalra emelni, a különböző versenyeken résztvevő diákok utazási költségeit fedezni, valamint egy  alapot létrehozni a "legek" díjazására: az év legjobb tanulója, legjobb sportolója, valamint a leghatékonyabb önkéntese számára.

 

A formanyomtatvány kitöltési útmutatója:

  • a I. résznél az adózó minden adatát kérnénk pontosan kitölteni (család név, apja keresztnevének kezdőbetűje, keresztnév, személyi szám, utca, házszám, város, postai irányítószám, telefonszám)
  • a II. résznél X-el jelölni a fizetésből VAGY nyugdíjból származó jövedelmet. Nyugdíjasok esetén csak az ajánlhatja fel 2%-át akinek 2000 Ron feletti a nyugdíja.
  • a III. résznél kitöltöttük az Asociatia PRO SCHOLA SANCTI LADISLAI Egyesület adataival.
  • a IV. résznél nem kell semmi írni.
  • a V. résznél nem kell semmit sem kitölteni, csak a másik oldalon lévő meghatalmazást kell kitölteni, hogy az adóhivatalnál leadható legyen ez a nyilatkozat.
  • feltétlenül aláírni a Semnatura contribuabil téglalapban
  • kitölteni a meghatalmazást az első oldalon szereplő adatokkal (név, születési dátum, hely, lakcím, személyigazolvány, személyi szám), hogy Kele Tünde Ilona kolléganőnk tudja elvinni nyilatkozatát az adóhivatalba március 15. előtt!

 

Asociatia PRO SCHOLA SANCTI LADISLAI Egyesület
Alapítva 2014. decemberében.
Elnök: Zalder Éva Mária
Alelnökök: Konrád Erzsébet Katalin, Kele Tünde Ilona
Titkár: Tankó Veronica Zita
Tagok: Tóth Mónika Erika, Harácsek Klementina, Ft. Szabó Ervin Ioan, 
              Vincze Béla Zsolt, Zsigó Tamás


Csatolt dokumentumok:
Search
30 éves az iskolai hitoktatás
A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.
Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA
Ce trebuie știut despre vaccinul împotriva COVID-19?
Készülünk összeállítani a 2020-2021-es évkönyvet!
Feldolgozás alatt a 2020~2021-es évkönyv tervei, de még beszerezhető a tavalyi összefoglaló!