Megyei Pentatlon


Posted on 2019-04-01 06:41:23   Szerdán, március 27-én a sportiskola melletti atlétika pályán rendezték meg a megyei szintű pentatlon versenyt líceumok számára. Iskolánkat a városi szinten továbbjutott fiúk és lányok csapata is képviselte.
   A két csapat egy percig sem adta fel, mert tudták, hogy minden másodperc és centiméter számít a jó végeredményhez. Az öt próba 60 m sprintből, távolugrásból, ojna labda dobásból, súlylökésből és hosszútávfutásból állt. A közös munka meghozta gyümölcsét és a napsütést is
, ami hozzájárult, hogy jókedvvel mindent beleadjanak az utolsó 800 méterekbe.
   Így a lányok csapata: Sipos Dorottya, Czegényi Orsolya, Szabó Dominika, Bikfalvi Alexandra, Diósi Marika III. helyezést értek el, 12 ponttal lemaradva a II. helyezettektől.
   A fiúk: Jakab Elek Yastin, Szabó Dávid, Konrád Botond, Kéri Róbert és Nagy Krisztián negyedik helyezést értek el.

Gratulálunk nektek!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Vissza- és beiratkozás az óvodába
A tanügyminisztérium 791. számú határozatában az óvodába való iratkozás menetét két nagy szakaszra osztotta: a visszairatkozásra május 25 - június 5. között a már ovisoknak, és június 8-tól az újaknak.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 június 2. és 5. között
A távoktatás, a szinkron órák és a VIII. XII. osztályosoknak szánt felkészítők órarendje június 2. és 5. között.
Szóbeli vizsgák helyett minősítések a tanulmányi átlagok alapján
Az oktatási minisztérium kidolgozta azt a 4341 számú rendelethez tartozó módszertant, amely alapján az idén érettségiző diákok minősítést kapnak az elmaradt szóbeli vizsgák helyett, a négyéves tanulmányi átlaguk alapján.