Nagyböjti lelkinap pedagógusoknak


Posted on 2019-04-06 08:36:24


Az idén is lesz Nagyböjti lelkinap pedagógusoknak Nagyváradon a Posticumban (Nagyvárad, Teiului utca, 28.).

A krisztusi szellemben nevelő tanító és oktató akkor válik igazán eredményessé, ha szavaiban mindig hiteles, cselekedeteiben következetes, fellépésében határozott. Mindezt pedig csak akkor tudja teljesíteni, ha tudásforrását valami magasabb rendű értékhez tudja igazítani – sőt, erejét folyamatosan Belőle meríti.


Versegi Beáta CB nővér személyében egy olyan hiteles ember tanúságtételét hallgathatjuk meg, aki saját maga átélte a kiégés ürességét. Az Oltáriszentség erejébe kapaszkodva viszont sikerült kilábalnia ebből az állapotból, azóta pedig számtalan előadást tartott, és nyújtott támogatást a hasonló problémákkal küzdőknek.

 

A lelkipásztorkodó pap, a nevelő tanár vagy hitoktató könnyen válhat az önfelemésztődés martalékává, ha nem figyel kellőképpen a létfontosságú Táplálék gyakori vételére.

A lelkinap 2019. április 13-án, délelőtt 10.00 órakor kezdődik Nagyváradon a Posticumban (Nagyvárad, Teiului utca, 28.).

A szervezők szeretettel várnak minden pedagógust, és más ismerős érdeklődőket is.

 

A jelentkezési szándékot a hitoktatókon keresztül, vagy közvetlenül lehet jelezni 2019. április 7-ig a 0757061859 telefonszámon, vagy a pasztoralis@varad.org e-mail címen. A téma kiemelt érdekessége és aktualitása miatt a rendezvény azok számára is nyitott, akik munkájukból, hivatásukból adódóan életvitelüket különösen is veszélyezteti a túlterheltség.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Categories
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Beiratkozás a kilencedik osztályba 2019
Május 13-val megkezdődnek a kilencedik osztályba készülők feladatai. Kínálatunkban szerepel vallásturisztikai szervező, közgazdasági és ügyintézői technikus, közélelmezési technikus, rendezvényszervező, szakács és cukrász szakok.
Zarándoklat a pápalátogatásra
Ferenc pápa 2019. június 1-én, szombaton 11.30 órakor Csíksomlyón tartandó szentmiséjére 850 fős zarándokcsoport indul vonattal a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegyéből.