Véget ért a nyolcadikosok képességvizsgája


Posted on 2019-06-21 10:07:26


Kedden, csütörtökön és pénteken vizsgáztak a nyolcadikosaink a Lorántffy Zsuzsanna Református Líceumban. Négy iskola végzősei voltak itt együtt, az Ady Endre líceumból, a Lorántffy líceumból, a Szacsvay általános iskolából és a Szent László líceumból közel 200 tanuló.

Június 18-án, kedden román nyelv és irodalom írásbeli próbával kezdődött az idei képességvizsga, amit csütörtökön a matematika, pénteken pedig a magyar nyelv és irodalom írásbeli követett.

Mindhárom nap reggel 9 és 11 óra között zajlottak a felmérések, de a diákok már  több mint egy órával hamarabb gyülekeznek az iskolaudvaron.

A tételekről megoszlanak a vélemények, vannak akiknek könnyűnek tűntek, de vannak akiknek nehéznek.

A javítókulcsot naponta a vizsga befejezése után, délután 3 órakor függesztik ki. Az (óvások előtti) eredményeket június 25-én, kedden fogják kifüggeszteni az udvari hirdetőtáblán. Az esetleges óvásokat ugyanazon a napon 14.00 és 20.00 óra között lehet benyújtani a helyszínen, a  végleges eredményeket pedig június 29-én, szombaton függesztik ki.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Megvásárolható a 2018-2019-es tanév évkönyve!
90 színes oldal, az óvodától, az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, mind a 741 diákkal és 61 pedagógussal, munkatárssal.
Veni Sancte 2019
Veni Sancte évnyitó misére hívunk minden