Véget ért a nyolcadikosok képességvizsgája


Posted on 2019-06-21 10:07:26


Kedden, csütörtökön és pénteken vizsgáztak a nyolcadikosaink a Lorántffy Zsuzsanna Református Líceumban. Négy iskola végzősei voltak itt együtt, az Ady Endre líceumból, a Lorántffy líceumból, a Szacsvay általános iskolából és a Szent László líceumból közel 200 tanuló.

Június 18-án, kedden román nyelv és irodalom írásbeli próbával kezdődött az idei képességvizsga, amit csütörtökön a matematika, pénteken pedig a magyar nyelv és irodalom írásbeli követett.

Mindhárom nap reggel 9 és 11 óra között zajlottak a felmérések, de a diákok már  több mint egy órával hamarabb gyülekeznek az iskolaudvaron.

A tételekről megoszlanak a vélemények, vannak akiknek könnyűnek tűntek, de vannak akiknek nehéznek.

A javítókulcsot naponta a vizsga befejezése után, délután 3 órakor függesztik ki. Az (óvások előtti) eredményeket június 25-én, kedden fogják kifüggeszteni az udvari hirdetőtáblán. Az esetleges óvásokat ugyanazon a napon 14.00 és 20.00 óra között lehet benyújtani a helyszínen, a  végleges eredményeket pedig június 29-én, szombaton függesztik ki.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
8. osztályosoknak szánt tételminták (5.sorozat)
A május 11-én megjelent tételminták érhetőek el itt. A fordítások , illetve a megoldások is erre az oldalra kerülnek fel a későbbiek során.
Érettségi tételminták (5.sorozat)
A május 11-én megjelent tételminták érhetőek el itt. A fordítások , illetve a megoldások is erre az oldalra kerülnek fel a későbbiek során.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 május 25. és 29. között
A távoktatás és szinkron órák órarendje május 25. és 29. között.