Média-pályázaton vettek részt diákjaink


Posted on 2019-06-16 12:00:00


A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve „Minden forrásom belőled fakad” (Zsolt 87, 8) mottóval média-pályázatot hirdetett a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye, melynek témája az Oltáriszentség és annak tisztelete egyházmegyénk közösségeiben és híveink életében.
Nevezhetett bárki a kinek életkora 14 és 24 év közötti, az egyházmegye plébániáihoz tartozó fiatal. Lehetett egyéni, vagy csoportos formában is benyújtani a pályamunkát, aminek formája írott sajtó fotóval (1-2 A4 oldal), hanganyag (5-10 perc) vagy videó (5-10 perc). Tartalmukat tekintve pedig lehetett interjúval, tanúságtétellel, tudósításssal indulni.
Kilenc pályázati munkát nyújtottak be a fiatalok, ebből hét nagyváradi alkotás volt, kettő pedig vidéki plébániákról érkezett.
A médium tekintetében négy írott anyaggal és öt videóval jelentkeztek a pályázók, akiknek nagy része az interjú műfaja mellett döntött. Az írott anyagok csoportjában Loló Gabriella részesült különdíjban, míg a dobogó három lépcsőfokára harmadiktól az első helyig Fekete Alexandra, Veres Bernadett és Naphegyi Boldis Zsuzsanna kerülhetett.


A videó kategória két különdíjasa Kovács László és Hajdú Alexandra lett, első három díjban pedig a harmadiktól az első helyig a Weimann Attila és Chivari Dominik, Rejtő Dóra és Czirják Dávid, valamint Szabó Kincső, Szeghalmi Gabriella és Taar Alexandra részesültek.

Mégtöbb kép megtekinthető az eseményről: ITT.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
XIV. Hivatások nyomában országos hittanverseny
Iskolánk ad otthont a 2020. január 17 – 19. között megrendezésre kerülő XIV. Hivatások nyomában országos hittanversenynek.
Vigadjunk ismét együtt!
VIII. alkalommal kerül megrendezésre február 22-én a Katolikus Jótékonysági Bál.