Óvodások látogatása az iskolában


Posted on 2019-10-05 12:21:38


Remek hangulatban teltek a péntek délutáni Iskolába hívogató programjai.


Mindenki, ovisok és iskolások, nagyon jól érezték magukat az állatok világnapja margójára tervezett foglakozásokon. Köszönet a kisiskolásoknak és szüleiknek, hogy elhozták a házi kedvencüket, így mindenkinek volt lehetősége megcsodálni a hatalmas bóbitás házi szárnyast, a teknősöket, a kutyusokat, a papagájt, a hörcsit, a nyuszikat.


Az udvaron lehetett szaladgálni, az aszfaltra festett játékokon ugrálni, hintázni, csúszkálni, mászókázni. Aki elfáradt vagy jobban szerette a kézműves foglalkozásokat, részt vehetett ezeken is. Így készültek az állatos fejdíszek, a papírbábok, és sógyurmából a kis sünik. Az arcfestés sem maradhatott ki az állatok világnapja programjai közül, ezzel is tisztelegve az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc előtt, aki már a 13. század elején vallotta, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen, hogy az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat.


A tevékenységek zárásaként a gyerekek bábelőadáson vettek részt, miközben a szülők ismerkedtek az iskolával, a pedagógusokkal, a "szentlászlós" iskolai élettel, programokkal.
Aki ott volt, megérezhette mit jelent egy nagy család része lenni, jól érezni magad, miközben gazdagodsz tudásban és lélekben.


Mégtöbb képet a itt nézhetsz meg!
Pár ovissal ad hoc interjút készítettünk itt meghallgathatod, miközben a képekből készült slide show-t nézed.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Megvásárolható a 2018-2019-es tanév évkönyve!
90 színes oldal, az óvodától, az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, mind a 741 diákkal és 61 pedagógussal, munkatárssal.
Veni Sancte 2019
Veni Sancte évnyitó misére hívunk minden