Légy-Ott! Beszámoló


Posted on 2019-09-23 00:00:00


 

Szeptember 20-án mintegy 700 kárpát medencei középiskolás foglalta el a nagyváradi Szakszervezetek Házát. A Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumból 60 diák vett részt a programon, melyen nagyon jól szórakoztak.


A Rákóczi Szövetség új programsorozata itt mutatkozott be először, nagy sikert aratva a fiatalok és tanáraik körében. A Szövetség igyekezett egy fiatalos, lendületes rendezvényt szervezni. Jelen voltak a Középsuli.hu sztárjai, nagy érdeklődéssel várták őket iskolánk diákjai, fellépett a Kiss Kata Zenekar, akik megtáncoltatták a nézőközönséget is, köztük iskolánk lelkes diákját Mátyus Bernadettet. A délután-este sztárvendége pedig Király Viktor volt, aki fergeteges koncertet és hangulatot teremtett a szakszervezeti házban.

A fiatalok értékelése szerint, egy óriási élmény volt ez a nap, és buzgón várják a soron következő sulis rákóczis programokatJ

Egy pár sor a programról, Mátyus Bernadett, szentlacis rákóczis diáktól: 

“Fantasztikus élmény volt a színpadon táncolni Kiss Katával, és az együttes tagjaival, illetve a sok velem egykorú diákkal. Nekem nagyon tetszett a legelején a bemutató, főleg a táborról, melyen én is részt vettem idén nyáron. Mindemellett a szervezők hozzáállása és a délután összes programja bejött nekem. Már várom a következő Rákóczis programot.”


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Megvásárolható a 2018-2019-es tanév évkönyve!
90 színes oldal, az óvodától, az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, mind a 741 diákkal és 61 pedagógussal, munkatárssal.
Veni Sancte 2019
Veni Sancte évnyitó misére hívunk minden