Go for life!


Posted on 2019-10-25 22:24:33


    Vasárnap délelőtt líceumi diákoknak szervez életmentéssel kapcsolatos versenyt a SMURD. A diákok egy hónapon keresztül jártak órák után gyakorlati felkészítésre a várba, hogy most számot adjanak az elsajátított ismeretekről. Gyere el TE is, és biztasd SmurdiHopp nevű csapatunkat, vagyis Baroti Natáliát, Oláh Monori Ivettet, Seres Hajnalkát, Czirják Dávidot, Molnár Csongort mert megérdemlik! Sokat tanultak, hogy segíteni tudjanak másoknak!

 

 


   A verseny 9 próbából fog állni, 6 gyakorlati, 2 szórakoztató, és egy teszt feladatot kell majd megoldaniuk. Hasonlóan a tavalyi versenyhez, most is a feladatok különböző helyszínen zajlanak majd, ehhez kapnak egy térképet (vár, Körös part, December 1. tér, Vásártér).
   Minden feladat megoldására 10 perc idő áll rendelkezésükre.
                                            Hajrá SmurdiHopp, ügyesek legyetek!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Vissza- és beiratkozás az óvodába
A tanügyminisztérium 791. számú határozatában az óvodába való iratkozás menetét két nagy szakaszra osztotta: a visszairatkozásra május 25 - június 5. között a már ovisoknak, és június 8-tól az újaknak.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 június 2. és 5. között
A távoktatás, a szinkron órák és a VIII. XII. osztályosoknak szánt felkészítők órarendje június 2. és 5. között.
Szóbeli vizsgák helyett minősítések a tanulmányi átlagok alapján
Az oktatási minisztérium kidolgozta azt a 4341 számú rendelethez tartozó módszertant, amely alapján az idén érettségiző diákok minősítést kapnak az elmaradt szóbeli vizsgák helyett, a négyéves tanulmányi átlaguk alapján.