Vigadjunk ismét együtt!


Posted on 2020-01-12 08:46:50


Még néhány nap és itt a Katolikus Jótékonysági Bál!


Jegyek 195 lejért igényelhetőek  a 0259434094 telefonszámon a Nagyvárad-Olaszi Plébánián, illetve a 0744600820 telefonszámon, Kiss Liánál.

A mulatságon fellépnek Kolozsi Sándor és Kaszás Regina versenytáncos par, Romania Vice Champion bajnokpáros és persze iskolánk táncsapatai is meglepetéssel szolgálnak majd.

Egy kis ízelítő a menüből:
   * Baconba tekert csirkemell gorgonzola sajtmártásban, panírozott rizottóval,
   * A' la Grec raguleves,
   * Sertés szűzérme illatos fűszerbe mártva dijoni mustár szószban krumplipüré lávával salátával.
Candi bár, korlátlan üdítő, víz, kávé, fehér illetve börös bor, pálinka.

Csodás, értékes tombola nyeremények, a Fő Díj: a nagyváradi Scarabeus Beauty Center által felajánlott Alakformáló Csomag - 1740 lej értékben és meg sok más meglepetés.

 Mindenkit várunk szrtetettel a fergeteges mulatságra, hogy reggelig tartson a báli hangulat!!!!


   Mint minden évben, így az idén is az adományok egy részét, a szervezők iskolánk támogatására ajánlják fel. Ezért kérik szépen az osztályokat, hogy 1- 2 tepsi süteménnyel járuljanak hozzá az eseményhez, ezzel is támogatva a szervezést.

   Az idei évben először szervezik meg a ,,Keressük a Szentlaci legfinomabb süteményét!című házi süti versenyt, amelyben minden osztály süteménye részt vesz.
Kiosztásra kerül az I., II., illetve III. Díj, a főnyeremény pedig egy VÁNDORKUPA lesz, amivel a nyertes osztály egy évig, a következő bálig büszkélkedhet.
Tehát versenyre fel! 
A süteményeket szombaton február 22-én d.e. 10 és 13 óra között kell az iskola portáján hagyni, feltüntetve a tálcán jól látható helyen az osztályt! Előre is köszönjük a finom sütiket!

 


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Categories
8. osztályosoknak szánt tételminták (5.sorozat)
A május 11-én megjelent tételminták érhetőek el itt. A fordítások , illetve a megoldások is erre az oldalra kerülnek fel a későbbiek során.
Érettségi tételminták (5.sorozat)
A május 11-én megjelent tételminták érhetőek el itt. A fordítások , illetve a megoldások is erre az oldalra kerülnek fel a későbbiek során.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 május 25. és 29. között
A távoktatás és szinkron órák órarendje május 25. és 29. között.