Sikereink a Partiumi Keresztény Egyetem nyílt napján


Posted on 2020-03-07 11:51:52


Ismét megnyerték!

A Kovács László, Szabó Kincső, Szeghalmi Gabriella, Taar Alexandra összetételű csapat ebben az évben is első lett a Partiumi Keresztény Egyetem Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéki Csoportja által meghirdetett irodalom- és művelődéstörténeti tematikájú tanulmányi versenyen. Tizedik osztályos versenyzőink nagyváradi kötődésű HŐSÖKkel ismerkedtek a felkészülés során.
Gratulálunk!

 A Szent László Gimnázium három csapattal vett részt a Partiumi Keresztény Egyetem Gazdasági tanszéke által szervezett Álmom a vállalkozásom című vállalkozói ötlet versenyen. A 11.A osztályt Csegődi Kevin és Necseszán Norbert képviselte, a 10. A osztályból két csapat versenyzett: Szeghalmi Gabriella és Szabó Kincső, valamint Bálint Sándor és Nagy Krisztián. Mindannyiukat Kele Tünde közgazdász tanár készítette fel. A gazdasági szakos diákok nagyon derekasan megállták a helyüket a 12 csapatból álló mezőnyben. A lányok kiemelkedően jól szerepeltek és elnyerték a második helyezést! Gratulálunk nekik!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Vissza- és beiratkozás az óvodába
A tanügyminisztérium 791. számú határozatában az óvodába való iratkozás menetét két nagy szakaszra osztotta: a visszairatkozásra május 25 - június 5. között a már ovisoknak, és június 8-tól az újaknak.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 június 2. és 5. között
A távoktatás, a szinkron órák és a VIII. XII. osztályosoknak szánt felkészítők órarendje június 2. és 5. között.
Szóbeli vizsgák helyett minősítések a tanulmányi átlagok alapján
Az oktatási minisztérium kidolgozta azt a 4341 számú rendelethez tartozó módszertant, amely alapján az idén érettségiző diákok minősítést kapnak az elmaradt szóbeli vizsgák helyett, a négyéves tanulmányi átlaguk alapján.