Bálint-nap az iskolában!


Posted on 2018-02-14 10:05:52Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) napjainkban a szerelmesek, védőszentje. Az angolszász országokban Valentine napján (február 14-én) tartott Bálint-nap ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt. Ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket, vagy egy üzenettel kedveskednek neki. 
A hagyományokhoz híven, a diáktanács az idén is segít a szerelmeseknek egymásra találni, lehetőséget biztosít a Bálint-napi üzenetek kézbesítésére. Február 14.-én, a második szünettől kezdve, a portán lévő Bálint-napi postaládát használhatod arra, hogy leveleddel üzeneteddel boldogságot okozz a kedvesednek. Levelet, csokit és apró, főleg saját készítésű ajándékot kapni jó még akkor is, ha ma már az elektronikus lájkok a menők. Másnap (február 15.) a nagyszünetben, a gyorspostások kézbesítik üzeneteiteket!
Az iskolarádión keresztül is küldhetsz szerelmi vallomást egy zeneszám segítségével, amit szerdán írunk fel a portán és csütörtökön játszunk le. 
Meglepetések is lesznek! (egynapos házasságkötés, jegygyűrűkészítés, jósda)


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Categories
Események, versenyek
Itt megtudhatod, a Google eseménynaptár segítségével, milyen tevékenységek lesznek, vannak vagy voltak iskolánkban.
Beiratkozás az előkészítő osztályba
Szeretettel várunk minden jelenlegi ovist, aki iskolánkat választja a 2019-2020-as tanévben. Két előkészítő osztályt indítunk.
Próbaérettségi - 2019
A 2018-2019-as tanévben március 18-21. között kerül sor a XI.-es és XII.-es diákok tudásszintjének felmérésére. Itt tudhatod meg a próbaérettségi és az iskolai tanítás programját: