Megérkeztek az iskolába a pályázati lapokat tartalmazó borítékok


Posted on 2020-05-21 05:52:09   Megérkeztek az iskolába a pályázati adatlapok, elkezdtük az igazolásokat kiállítani. Ezeket folyamatában megkapják a tanítók, osztályfőnökök, akik miután kitöltik a hiányzásokra vonatkozó információkat is, önökkel egyeztetve átadják a szülőknek a pályázati borítékokat. 

   Amint már írtuk a járvány okozta helyzet miatt, a 2019-2020-as tanévre igényelhető támogatást március 5. és október 30. között lehet postai úton benyújtani, tehát semmiről sem maradunk le!  A nyomtatványokon természetesen megmarad az áprilisi határidő, de ez nem befolyásolja az igénylések elbírálását.
   A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghirdetett pályázat értelmében a magyarul tanuló gyermekek 22400 forint értékű támogatást kapnak.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Vissza- és beiratkozás az óvodába
A tanügyminisztérium 791. számú határozatában az óvodába való iratkozás menetét két nagy szakaszra osztotta: a visszairatkozásra május 25 - június 5. között a már ovisoknak, és június 8-tól az újaknak.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 június 2. és 5. között
A távoktatás, a szinkron órák és a VIII. XII. osztályosoknak szánt felkészítők órarendje június 2. és 5. között.
Szóbeli vizsgák helyett minősítések a tanulmányi átlagok alapján
Az oktatási minisztérium kidolgozta azt a 4341 számú rendelethez tartozó módszertant, amely alapján az idén érettségiző diákok minősítést kapnak az elmaradt szóbeli vizsgák helyett, a négyéves tanulmányi átlaguk alapján.