Felkészítők a végzős diákoknak


Posted on 2020-05-23 10:39:48


   A június 2-12. között tartandó felkészítők szigorú egészségügyi szabályok betartása mellet fog történni. Már a kapuban megmérik a diákok és a személyzet testhőmérsékletét az ezzel megbízott asszisztens és mindenki kap egy védőmaszkot. A pedagógusok, az előre kijelölt útvonal mentén az osztálytermekbe kísérik a tanulókat. Az osztálytermekben összesen 10 személy tartózkodhat. Kötelezően két méter távolságra kell legyenek egymástól a diákok, és mindegyiküknek legalább négy négyzetméternyi terület kell jusson. Két, összesen 18-as létszámú csoport kezdi az órákat azonos időben, a többiek 20-20 perces eltolással. Az osztályok a számukra kijelölt illemhelyiségeket használhatják, és a kijelölt udvarra mehetnek ki szünetekben. Így kettőnél több csoport egy időben nem fog találkozni, ahol szintén pedagógus felügyeli a 2m-es távolságtartást. Az osztályokba vissza a kijelölt útvonalon haladhatnak. A tantermekbe való belépés előtt használni kell az ott található kézfertőtlenítő szereket. A felkészítő órák után, a használt maszkokat a kijárat melletti gyűjtőbe kell dobni, a haza útra pedig egy újat kapnak a diákok.
Az alábbiakban az órarend és a csoportok beosztása található.

csoportbeosztások

12. osztályosok órarendje

11. osztályosok órarendje

8. osztályosok órarendje


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Vissza- és beiratkozás az óvodába
A tanügyminisztérium 791. számú határozatában az óvodába való iratkozás menetét két nagy szakaszra osztotta: a visszairatkozásra május 25 - június 5. között a már ovisoknak, és június 8-tól az újaknak.
Órarend, tevékenységtervezet 2020 június 2. és 5. között
A távoktatás, a szinkron órák és a VIII. XII. osztályosoknak szánt felkészítők órarendje június 2. és 5. között.
Szóbeli vizsgák helyett minősítések a tanulmányi átlagok alapján
Az oktatási minisztérium kidolgozta azt a 4341 számú rendelethez tartozó módszertant, amely alapján az idén érettségiző diákok minősítést kapnak az elmaradt szóbeli vizsgák helyett, a négyéves tanulmányi átlaguk alapján.