Nyolcadikos záróvizsga eredmények


Posted on 2020-06-22 13:22:18


Az óvások előtti eredmények június 22-én, hétfőn, 14 óráig megjelentek az evaluare.edu.ro oldalon. Ebben az évben a vizsgajegyek nem nyilvánosak, minden diák már megkapta a saját kódját, az alapján kell az eredményeket keresni.

EREDMÉNYEK

A jól átgondolt, megalapozott óvásokat június 22-én hétfőn 16:00 és 19:00 óra között lehet benyújtani az iskola titkárságán, illetve június 23-án, kedden, 8:00 és 12:00 óra között, de ekkor csak online, mert érettségi zajlik az épületben.

Az óvást a diáknak egy szülő vagy törvényes képviselő jelenlétében kell benyújtania, személyesen a titkárságon vagy elektronikus úton az iskola email-címére, licromcat@gmail.com, legkésőbb június 23., kedd, 12 óráig. Az ehhez szükséges formanyomtatványt itt találod: CERERE_TIPIZATA_CONTESTATII .

Az óvást azért kell jól átgondolni mert a vizsgajegy nem csak nőhet, hanem csökkenhet is! Az óvás utáni eredmény pedig már végleges, azt már nem lehet változtatni!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Beiratkozás az óvodába
Elkezdődik a gyermekek beíratása az óvodákba június 8-a és július 3-a között, illetve július 20-a és augusztus 10-e között. Minden gyermeket szeretettel várunk!
Nyolcadikos záróvizsga - végső eredmények
Nyilvánossá tették óvások utáni nyolcadikos záróvizsga végső eredményeit. Bár iskolánkban nem adtak be újra javítási kérelmet, de a végső eredményeket, a kódok alapján mi is közöljük.
Érettségi végleges eredmények 2020 június-július
Óvások után megszülettek a végleges eredmények