Nyolcadik osztályos záróvizsgán túl, kilencedik előtt ... I.


Posted on 2020-06-29 13:14:03


Ezen a héten, július 2-ig azokba az osztályokba kell véglegesíteni a beiratkozást, ahova előzetes vizsgák, felmérések voltak a hónap elején, a mi esetünkben a teológia-vallásturisztikai osztályba.

A helyek elfoglalásához szükséges iratok:
* beiratkozási űrlap (fișă de înscriere - a felvételi központ állítja ki / a mi nyolcadikosainknak a Szacsvay iskola, de nem kell érte menni, megkapjuk amint működni fog a számítógépes platform)
* nyolcadikos záróvizsga, felvételi jegy igazolás (itt van az iskolában)
* tanulmányi anyakönyvi kivonat (foaia matricolă)
* személyigazolvány / születési bizonyítvány másolata
* szülők személyigazolvány másolata, házassági/válási papír másolat
* orvosi igazolás (fișă medicală - az oltásokról szóló igazolás, azok a nyolcadikosok akik itt folytatják az iskolát nem kell, mert már itt van)
* egyházi ajánlás a plébánostól vagy a saját felekezet lelkipásztorától

Azok a diákok akik, felvételiztek, de mégsem szeretnének a vallásturisztikai osztályba jutni: ÍRÁSOS NYILATKOZATBAN KELL LEMONDJANAK A HELYRŐL!  A formanyomtatvány letölthető ITT


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Beiratkozás az óvodába
Elkezdődik a gyermekek beíratása az óvodákba június 8-a és július 3-a között, illetve július 20-a és augusztus 10-e között. Minden gyermeket szeretettel várunk!
Nyolcadikos záróvizsga - végső eredmények
Nyilvánossá tették óvások utáni nyolcadikos záróvizsga végső eredményeit. Bár iskolánkban nem adtak be újra javítási kérelmet, de a végső eredményeket, a kódok alapján mi is közöljük.
Érettségi végleges eredmények 2020 június-július
Óvások után megszülettek a végleges eredmények