Érettségi óvások előtti eredmények, óvások


Posted on 2020-06-30 17:38:32


ÓVÁSOK ELŐTTI EREDMÉNYEK

  • június 30., kedd: Az óvások benyújtása (16:00 és 19:00 óra között) az iskolában
  • július 1., szerda: Az óvások benyújtása (08:00 és 12:00 óra között) szintén az iskolában
  • július 1–4.: Az óvások elbírálása
  • július 5., vasárnap: A végleges eredmények kifüggesztése.:

Amit az óvásokkal vapcsolatban tudnod kell:
A jól átgondolt, megalapozott óvásokat június 30-án, kedden 16:00 és 19:00 óra között lehet benyújtani itt az iskolában, illetve július 1-én, szerdán, 8:00 és 12:00 óra között. Mindez megtehető személyesen vagy online módon (ajánlott a személyesen, mert akkor csak egy újrajavítási kérvényt kell kitölteni, míg online a kérvényező személyigazolványát/ha betöltötte a 18-at, ha nem a szülőét is/mellékelni kell.

Az óvást a diáknak egy szülő vagy törvényes képviselő jelenlétében kell benyújtania, személyesen a titkárságon vagy elektronikus úton a következő email-címére: contbacszentlaszlo20@gmail.com, legkésőbb július 1., szerda, 12.00 óráig. Az ehhez szükséges formanyomtatványt itt találod: Kérvény

Az óvást azért kell jól átgondolni mert a vizsgajegy nem csak nőhet, hanem csökkenhet is! Az óvás utáni eredmény pedig már végleges, azt már nem lehet változtatni!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Beiratkozás az óvodába
Elkezdődik a gyermekek beíratása az óvodákba június 8-a és július 3-a között, illetve július 20-a és augusztus 10-e között. Minden gyermeket szeretettel várunk!
Nyolcadikos záróvizsga - végső eredmények
Nyilvánossá tették óvások utáni nyolcadikos záróvizsga végső eredményeit. Bár iskolánkban nem adtak be újra javítási kérelmet, de a végső eredményeket, a kódok alapján mi is közöljük.
Érettségi végleges eredmények 2020 június-július
Óvások után megszülettek a végleges eredmények