A Caritas Catolica felújítja az általa működtetett bentlakást


Posted on 2020-08-26 16:55:26


Ebben a tanévben a Kanonok sor 21. szám alatt lévő kollégiumi bentlakás, amit a Caritas Catholica működtet, felújításra kerül.
Igyekeztünk olyan megoldást találni erre a helyzetre, ami hasonló (tanulási, alvási, étkezési, biztonsági, költségi) körülményeket tud biztosítani mint az eddigi , és az iskolától is körülbelül azonos távolságra található. Így jutottunk a Szacsvay Imre Általános Iskola bentlakásához, a Tudor Vladimirescu utca 42 szám alatt. Az itt lakhatás még tárgyalás alatt van, de annak érdekében, hogy felmérhessük, hány diákról is lenne szó, aki igényelné ezt, kérjük töltsék ki a kérvényt és juttassák el az iskolánk titkárságára, akár személyesen akár elektronikus levélben (e-mail: licromcat@gmail.com).
Akik ezt már megtették, köszönjük és újból ez nem szükséges! ????

 
 
 
 
 

Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Megjelent a 2019-2020-as tanév évkönyve!
90 színes oldal, az óvodától az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, az összes diákkal, pedagógussal és munkatárssal. Átvehető, megnézhető az iskola titkárságán!
Ideiglenes órarend szeptember 21-től
A szeptember 21-től érvényes ideiglenes órarend, mely figyelembe veszi a betegszabadságon lévő pedagógusokat, elkerülve ezáltal a lyukas órákat.
A szavazás miatt nem zár be az iskola!
Szerencsére a mi iskolánkban folytatódhat a tanítás, nem kell áttérni az online tanítási módra a szavazás miatt.