30 éves az iskolai hitoktatás


Posted on 2020-10-07 00:00:00


"Kedves Látogató!" indul egyházmegyénk hittanárainak köszöntője az új oldalon, ahol a hitoktatáshoz kapcsolódó írásokat és képanyagokat lehet találni.

Az oldal indításához a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjára való emlékezés szolgált apropóként, de a múltbéli emlékek felidézése mellett a jelent és a jövőt is fókuszba állítjuk. A jövő ugyanis a jelenlegi alapokon születik. 
Ízelítőnek ismerkedjünk iskolánk diákjainak, tanárainak, szülői közösségének néhány képviselőjével!


Gyarmati Noémi, iskolánk XI. osztályos tanulója. 

Kovács László, iskolánk XI. osztályos diákja.


Benedek Ramóna, iskolánk hittantanára, a váradi egyházmegye hitoktatóinak módszertani felelőse.


Mosoni Erika, iskolánk román nyelv és irodalom szakos tanára, szülő, a nagyváradi Szent József plébániaközösség tagja.


Catona Valéria, iskolánk gasztronómia szaktanára, szülő a nagyváradi Nagyboldogasszony (székesegyházi) plébánia közösségének tagja.


 

Tankó Veronika Zita iskolánk tanítónője, jelenleg (2020) a Bihar megyei magyar óvónőkért és tanítókért felelős tanfelügyelője.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Megjelent a 2019-2020-as tanév évkönyve!
90 színes oldal, az óvodától az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, az összes diákkal, pedagógussal és munkatárssal. Átvehető, megnézhető az iskola titkárságán!
30 éves az iskolai hitoktatás
A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.
A jövő a tiétek lesz. És olyan lesz, amilyennek ti készítitek - Márton Áron
Szombat délelőtt, október 10-én, a Püspöki Palota kertje adott otthont a teológia szakos, 12.b osztály nagykorúsítási, szalagavató ünnepségének.