Második, negyedik és hatodik osztályosok országos felmérése


Posted on 2018-05-11 06:25:18


A 2., 4. és 6. osztályos tanulók számára május 7-én kezdődik el az országos szintfelmérő. 
A magyar másodikos kisiskolásoknak május 7-én zajlik az anyanyelvi íráskészség-felmérő, május 8-án pedig az anyanyelvi olvasási próba, 9-én a matematikai ismereteket ellenőrzik, 10-én pedig a román nyelvű írási és olvasási próba lesz megtartva. 
Szinte semmi sem változik a napi rutinjukban, csak 9 órától 30 percen keresztül, függetlenül az órarendben szereplő tantárgytól, az országos szintű felmérőt fogják megoldani, a tanító néni és egy tanár felügyelete mellett.
Minden másodikos kisdiákunknak sok sikert kívánunk!

A magyar negyedikes kisiskolásoknak május 15-én zajlik a román nyelvű írási és olvasási próba, 16-án a matematikai ismereteket ellenőrzik, majd  május 17-én az anyanyelvi próba lesz megtartva. Számukra sem  változik semmi a napi rutinjukban, csak 9 órától 60 percen keresztül, függetlenül az órarendben szereplő tantárgytól, az országos szintű felmérőt fogják megoldani, a tanító néni és egy tanár felügyelete mellett.
Minden negyedikes kisdiákunknak sok sikert kívánunk!

A hatodikosok felmérőjére május 23-án kerül sor, ekkor kommunikációs és nyelvi kompetenciájukat mérik fel, míg 24-én matematikai és természettudományi ismereteikről adnak számot. Az ő felmérőjük is a napi rutin része lesz és szintén egy órás időtartamú.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
30 éves az iskolai hitoktatás
A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.
Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA
Ce trebuie știut despre vaccinul împotriva COVID-19?
Készülünk összeállítani a 2020-2021-es évkönyvet!
Feldolgozás alatt a 2020~2021-es évkönyv tervei, de még beszerezhető a tavalyi összefoglaló!