BETLEHEM-KÉSZÍTŐ PÁLYÁZAT


Posted on 2020-11-19 06:19:31


Pályázati feltételek:
1. A  betlehem  kizárólag  természetes  anyagból
készülhet,  maximum  50x50cm alapterületű lehet, kötelező módon legyen jelen a gyermek Jézus, Szűz Mária és Szent József. A többi szereplőt a család fantáziájára bízzuk.
2. A betlehemet a család tagjai: szülők, gyermekek, esetleg nagyszülők, közösen készítsék el. Fontos az együtt töltött idő, amely mégjobban kiemeli  karácsony üzenetének időszerűségét!
3. 2020. december 15-ig kell az elkészült művet eljuttatni a püspökségre, illetve a közös munkáról (munkafolyamatról) öt digitális fotót kérünk a pasztoralis@varad.org e-mail címre.


Értékelés:

1. Minden pályázó emléklapot, illetve könyvjutalmatkap.
2. Egy  szakmai  bírálóbizottság  értékelése  alapján  egy  alkotás  különdíjban részesül.
3. Az  alkotásokról  készült  fotókat  közzé  tesszük  az  egyházmegye közösségi oldalán,  ahol a  begyűjtött  értékelések (lájkok) alapján  egy második alkotás  szintén különdíjban részesül.

 

   További részletek  a  pasztoralis@varad.org  e-mail címen  vagy  a  0757061859-es telefonszámon. Kérjük a plébánosokat, hitoktatókat, hozzák a hívek tudomására ezt a pályázati lehetőséget, buzdítsák a családokat a részvételre, próbáljuk meg közösségeink ünneplését ezáltal is meghitté és örömtelivé tenni.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
30 éves az iskolai hitoktatás
A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.
Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA
Ce trebuie știut despre vaccinul împotriva COVID-19?
Készülünk összeállítani a 2020-2021-es évkönyvet!
Feldolgozás alatt a 2020~2021-es évkönyv tervei, de még beszerezhető a tavalyi összefoglaló!