Szakosztályba készülsz? Gyere hozzánk, tanulj szakácsnak!


Posted on 2021-03-19 11:01:33


A 2021-2022 tanévre, a hároméves szakiskolai képzésben, egy kilencedik osztályt kínálunk a leendő szakácsoknak, 12 hellyel a hagyományos oktatási formában és 12 hellyel a duális oktatási formában.

A duális képzés számos előnyt hordoz magában mind a képzésben részt vevő hallgató, mind cégek számára. Egy diák a képzés elvégzése után a diploma mellett (calificare de nivel 3.) álláshoz is jut, hiszen az őt foglalkoztató cég szívesen látja viszont a saját igényeinek megfelelően kiképzett szakembert. A diák a képzés alatt részt veshet különböző projektekben, a cég által alkalmazott technológiával ismerkedhet meg, valamint a szakdolgozati téma megválasztásában is segítséget igényelhet. A legjobb szakemberektől tanulhatja jövendőbeli szakmája alapjait és fortélyait, egy fiatal és dinamikus csapat tagja lehet, ahol nap mint nap új emberekkel és kihívásokkal találkozhat. 

Szakács szakma bemutatása: 


Felszolgáló szakma bemutatása: Az életre készít fel!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
30 éves az iskolai hitoktatás
A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.
Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA
Ce trebuie știut despre vaccinul împotriva COVID-19?
Készülünk összeállítani a 2020-2021-es évkönyvet!
Feldolgozás alatt a 2020~2021-es évkönyv tervei, de még beszerezhető a tavalyi összefoglaló!