Május utolsó napján tartjuk a végzős diákjaink számára a magyar nyelvi kompetencia vizsgát


Posted on 2021-05-17 15:00:00


   Végzős diákjaink, május 31-én, 14.00 órától mutathatják be a magyar nyelvi kompetencia vizsgára készített tudományos dolgozataikat.

   A magyar tannyelvű iskolákba járó diákok számára adott az a lehetőség, hogy egy dolgozat elkészítésével és megvédésével magyar nyelvi ismereteiket, kompetenciáikat igazolják. Ezért minisztériumi oklevél, diploma jár, amely a későbbiekben a munkaerőpiacon is jól értékesíthető, a diák önéletrajzát színesíti. A felkészülés, kutatás, megírás, számítógépes szerkesztés során a diákok olyan jártasságokra tesznek szert, amelyek akár az egyetemi tanulmányaikban, akár majdani munkájuk elvégzésében segítik őket.

   Az irodalmi, történelmi, egyházi, néprajzi, kultúrtörténeti stb. témákban készített dolgozatokat és a megvédésükre készített PowerPoint-os bemutatókat a  lucrari.cerificate.atestari@gmail.com címre kell elküldeni. A vizsgára az iskola titkárságán, személyesen kell beiratkozni egy formanyomtatvány kitöltésével.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
30 éves az iskolai hitoktatás
A kerek évforduló apropóként indult új honlap mely a szabad iskolai hitoktatás 30 éves múltjának állít emléket de ugyanakkor a jövőnek is utat mutatna.
Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA
Ce trebuie știut despre vaccinul împotriva COVID-19?
Készülünk összeállítani a 2020-2021-es évkönyvet!
Feldolgozás alatt a 2020~2021-es évkönyv tervei, de még beszerezhető a tavalyi összefoglaló!