Hétfőtől, április 11-től kezdődik az előkészítő osztályokba a beiratkozás!


Posted on 2022-04-08 02:50:14


A 2022-2023-as tanévbe két előkészítő osztályt kínálunk az ősztől iskolába készülő gyermekek számára!

Mindkét osztályban a maximális gyermek létszám a 22 tanuló. Szeretettel vár minden érdeklődőt a két negyedik osztályos tanító: Fekete Éva és Háger Renáta!


Közzétette  a tanügyminisztérium az előkészítő osztályba történő 
beiratkozás módszertanát a 2022-2023-as tanévre a 3445/2022.03.17 rendelet alapján.

2022. április 11-e és május 10-e között a gyermekek szülei vagy törvényes képviselői kitöltik és benyújtják a beiratkozási űrlapot. A kérést abba az iskolába kell benyújtani vagy online elküldeni, amelyikbe a gyerek felvételét kérik. Az informatikai rendszer nem teszi lehetővé, hogy több oktatási intézménybe tegyék le ezt a kérelmet. 
! Ha a beiratkozási űrlapot online töltik ki, vagy küldik el az iskolának, mellékelni kell egy nyilatkozatot is, amit szintén az iskola e-mail címére kell továbbítani. Személyes ügyintézés esetén ez nem szükséges.!
Azon gyerekek részére, akik a hatodik életévüket 2022. szeptember 1. és december 31. között töltik be, igényelni kell egy iskolaérettséget igazoló iratot, attól a tanintézménytől amelyikbe a gyermek jár. Kérvény! Ugyanilyen iskolérettséget igazoló iratot kell igényelni azon gyerekek számára is, akik nem jártak óvódába, vagy külföldről érkeztek haza.

A beiratkozáshoz szükséges papírok
:
  * beiratkozási űrlap - Cerere tip;

 * szülők személyigazolványának másolata -  copie a actului de identitate (părinți / tutori);
 * gyermek születési bizonyítványának másolata - copie a certificatului de naștere al copilului;
 * iskolaérettséget bizonyító irat másolata, csak azoknak a gyerekeknek akik a hatodik életévüket 2022. szeptember 1. és december 31. között töltik be - copie a recomandării de înscriere în clasa pregătitoare;
 * házassági bizonyítvány másolat, esetleg a válási határozat másolata, a gyermek elhelyezésére vonatkozóan - dovada modului în care se exercită autoritatea părintească și la care dintre ei a fost stabilită locuința minorului;


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Megjelent a 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Hétfőtől, április 11-től kezdődik az előkészítő osztályokba a beiratkozás!
2022. április 11-e és május 10-e között lehet benyújtani a beiratkozási kérvényeket az előkészítő osztályokba. Szeretettel várjuk a két előkészítő osztályunk valamelyikébe azokat az ovisokat, akik iskolánkat választják a 2022-2023-as tanévre.
Előfelvételi a vallásturisztikai osztályba
Május 16-17. között lehet az iskola titkárságán, 8.00 és 16.00 óra között beiratkozni az előfelvételire a személyazonossági kártya és a beiratkozási formanyomtatvány segítségével.