Kiemelt információ - Kitölthető a kiskorú diákok beoltására vonatkozó szülői szándéknyilatkozat


Jóváhagyta az egészségügyi minisztérium a kiskorú diákok beoltására vonatkozó szülői szándéknyilatkozat formanyomtatványát.

továbbolvasom ...

Hírek

2021-2022 tanévszerkezet

Az oktatási minisztérium által jóváhagyott tanévszerkezet szerint az első szemeszter 2021. december 22-éig tart és tizennégy hétből fog állni, a 2022. január 10-én kezdődő második félév húszhetes lesz, és június 10-én ér véget.

Vidd tovább!

Visszatekintve, és nem csak erre az egy évre, egy élet munkája van az iskolában, mely gyakran keveredett össze − az iskola és az élet − hivatástudatból, tenni akarásból, képességből, vagy csak egyszerű, hétköznapi munkamániából. Eddig.

Megjelent a 2020-2021-es tanév évkönyve

Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.

Legfrissebb feltöltések

Tanáraink 2021 -2022

2021-2022 tanév

Átvették kisdiákjaink a Rákóczi Szövetség által biztosított iskolatáskákat!

A táskákat Tankó Veronica Zita tanfelügyelő asszony, Konrád Erzsébet Katalin igazgató, és a két tanító, Bakaity Beáta és Módi Blanka adták át.

Még lehet jelentkezni az ötödik osztályokba!

Mindkét ötödik osztályba lehet még jelentkezni, az intenzív angol szakra szerdán (szeptember 8.) szervezzük a felvételit!

Veni Sancte 2021

Szeretettel várunk minden diákot iskolánk évnyitó, Veni Sancte miséjére a Székesegyház előtti térre, szeptember 13-án, délelőtt 11.00 órára.

Szakiskolát végeztél? Tanulj tovább nálunk, akár szakodnak megfelelően 11. osztálytól!

Lehetőséged van szaklíceumban folytatni a tanulmányaidat 11. osztálytól, ha szeretnéd megszerezni 4-es szintű szakdiplomát is, és ha szeretnéd a 12. osztályt elvégezni ugyanakkor felkészülni az érettségire!

Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára

Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.


Naprakész információk ... .