Jézus Krisztus példabeszédei és csodái


Posted on 2018-11-18 07:32:37


        A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve „Nagy sokaság csatlakozott hozzá, mert hallották, mi mindent tett.” (Mk 3, 8b) mottóval drámapályázatot hirdetünk meg, melynek témája Jézus Krisztus példabeszédei és csodái. 

          Négy csapat jelentkezett a megmérettetésre, a Szent László Líceum IX. osztályos tanulói, akik Szent Erzsébet életét mutatták be, őket követték a IV. osztályosok a Lórántffy Zsuzsanna református gimnáziumból a kánai menyegzővel.

         Messzebről is érkeztek bemutatóval, Szilágysomlyóról, a Római Katolikus Plébánia csapata, Józsa Nándor Lórand felkészítésében a kafarnaumi százados és Jézus történtetét adták elő. 

           A műsort iskolánk 8. osztályos tanulói zárták egy igen hangulatos és dinamikus előadással.

          Személyesen élhettük át az Istennel való találkozás élményeit, az Ő üzenetét, ami átformálhatja, átalakíthatja az életüket.
                                      Köszönjük!

Mégtöbb képet az előadásokról ITT nézhetsz meg.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
2021 őszétől is két ötödik osztállyal indulunk!
Két ötödik osztály indul, de újdonságnak számít, hogy választható az emelt óraszámú angol nyelv tanulás, az intenzív angol szakos osztályban vagy választható más olyan opcionális tantárgy, amelyek csak a mi iskolánk sajátossága.
Megjelent az idei, 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára
Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.