Jót tenni jó, jónak lenni jó!


Posted on 2018-11-20 06:11:59


Árpád-házi Szent Erzsébet, a szegények, az árvák védőszentjének ünnepén is folytatjuk az adományok gyűjtését a rászoruló embertársaink számára.

      November 26-ig még lehet hozni adományokat az árva gyerekeknek, amit jövő kedden a Bihar megyei Gyermekvédelmi Központnak fogunk átadni.
Köszönjük az eddigi adományokat is, aminek nagyon örültek a Gavril Curteanu Városi Klinikán (a VII, VIII. IX. emeleten lévő elhagyott gyerekek számára adtuk át).

      A TARTÓS ÉLELMISZERT - december 17-ig gyűjtjük a rászorulóknak, szintén a "Mosoly a gyermekekért" projekt keretén belül (liszt, cukor, kukoricaliszt, laskafélék, konzerv, rizs, olaj, bab, édesség, szaloncukor, margarin, pudingpor, tea stb.)
Az adományokat át lehet adni Mosoni Erika, Hegyes Luminita és Benedek Ramóna tanárnőknek. Kisebb osztályoknál segítenek a nagyobb diákok az adományok átvételénél.

Előre is köszönjük az adományokat! 
Jót tenni jó, jónak lenni jó!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
2021 őszétől is két ötödik osztállyal indulunk!
Két ötödik osztály indul, de újdonságnak számít, hogy választható az emelt óraszámú angol nyelv tanulás, az intenzív angol szakos osztályban vagy választható más olyan opcionális tantárgy, amelyek csak a mi iskolánk sajátossága.
Megjelent az idei, 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára
Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.