Karácsonyi hagyományőrző fesztiválon


Posted on 2018-12-12 00:00:00


        A Bihar megyei Tanfelügyelőség által szervezett Kolinda Fesztiválon vettek részt 2018. december 11-én délután a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum diákjai: Rejtő Róbert, Rejtő Lóránd a 7. A-ból, Babota Adrienn, Catona Anamária, Szabó Boróka a 8. B-ből, Szabó Kincső, Szeghalmi Gabriella, Rejtő Dóra a 9. A-ból, Ónodi Krisztina a 9. C-ből és Pál Anasztázia a X. B-ből Benedek Ramóna és Palotás Zsuzsa tanárnők kíséretében.

          A diákok akik szép karácsonyi énekekkel örvendeztették meg a jelenlévőket (36 csoport vett részt a megye különböző iskoláiból). Karácsony szent titkáról tett tanúságot az a több száz diák, akik népviseletbe öltözve, tiszta szívvel és lélekkel hírdették Jézus születésének örömhírét.
 
 Benedek Ramóna

 


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
2021 őszétől is két ötödik osztállyal indulunk!
Két ötödik osztály indul, de újdonságnak számít, hogy választható az emelt óraszámú angol nyelv tanulás, az intenzív angol szakos osztályban vagy választható más olyan opcionális tantárgy, amelyek csak a mi iskolánk sajátossága.
Megjelent az idei, 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára
Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.