Amikor egymillió gyermek imádkozik!


Posted on 2019-10-18 00:00:00   Az idén is csatlakoztunk a 2005-ben, Karakaszból kiindult „Egymillió gyermek együtt imádkozik a békéért és az egységért” nevű kezdeményezéshez. 2019. október 18-án, pénteken 9.00 órakor iskolánk V-XII. osztályosai a Nagyvárad-olaszi plébániatemplomban (Barátok Temploma) imádkoztak, míg az elemi osztályosok az iskola kápolnájában maradtak. Nem voltunk egyedül, mások is csatlakoztak az imádkozó gyermekekhez, fiatalok, akik hallották a felhívást, vagy csak egyszerűen évek óta bekapcsolódnak az imaláncba. A gyermekekkel együtt imádkozott Böcskei László megyés püspök is, aki az imádság végén a békéért és egységért való ima fontosságáról beszélt a diákoknak.


Mégtöbb képet  ITT nézhetsz meg!


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
2021 őszétől is két ötödik osztállyal indulunk!
Két ötödik osztály indul, de újdonságnak számít, hogy választható az emelt óraszámú angol nyelv tanulás, az intenzív angol szakos osztályban vagy választható más olyan opcionális tantárgy, amelyek csak a mi iskolánk sajátossága.
Megjelent az idei, 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára
Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.