Ismét úton a Váradi Csillagok


Posted on 2019-12-12 20:53:39


"Glória, glória, József és Mária,
Siessetek pásztorok, repüljetek angyalok,
Muzsikát indítsatok!..."
A Váradi Csillagok -V.A, VI.B, VIII.A, IX.B, X.B- örömmel és szeretettel folytatták ma Jézus születésének hírüladását a SzékelyKapuk- ZöldKapuk Nemzetközi Ökocivilizációs Játékok keretén belül Benedek Ramóna és Varabecz Mónika tanárnők kíséretében. A csillagénekesek az evangélikus óvodában, a Bonitas Speciális Oktatási Központban, az Erdélyi Mária Rádióban - ahonnan Karácsonykor fogják közvetíteni a betlehemest- és a Szent László Római Katolikus Óvodában örvendeztették meg a nyitott szívű, csillogó szemű közönséget.

 

 

Ünnep volt a mai nap is mindenki számára, aki részesévé vált Karácsony titkának, a diákok mosolyán keresztül ránk mosolygó kis Jézus szeretetének. A betlehemezést jövő héten is folytatják a csillagénekesek.
Benedek Ramóna

Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
2021 őszétől is két ötödik osztállyal indulunk!
Két ötödik osztály indul, de újdonságnak számít, hogy választható az emelt óraszámú angol nyelv tanulás, az intenzív angol szakos osztályban vagy választható más olyan opcionális tantárgy, amelyek csak a mi iskolánk sajátossága.
Megjelent az idei, 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára
Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.