Készülünk összeállítani a 2020-2021-es évkönyvet!


Posted on 2021-04-07 11:19:03


Hasonlóan a 2019-2020-as évkönyvhöz, azt szeretnénk ha minél több diák munkája jelenhetne meg az évkönyvben, ugyanakkor minden oktatási szint, csoport osztály megmutathatná magát. Addig is ízelítőül egy pár kép a a tavalyi évkönyvből:90 színes oldal, az óvodától az elemin, a gimnáziumon, a szakosztályon keresztül a líceumig, mind az összes diákkal, pedagógussal és munkatárssal.
A bevezető után, külön fejezetben mutatunk be minden oktatási szintet. Egy-egy osztály csoportképpel, névsorral, büszkeségeikkel, örömeikkel, vicces történeteikkel, vagy csak egyszerű gondolataikkal jelennek meg az évkönyvben két-két oldalon.
Átfogó összképet kaphatsz az iskoláról, diákokról, itt tanító pedagógusokról. Hozzájutni az iskola titkárságán lehet, ára 25 lej.


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
2021 őszétől is két ötödik osztállyal indulunk!
Két ötödik osztály indul, de újdonságnak számít, hogy választható az emelt óraszámú angol nyelv tanulás, az intenzív angol szakos osztályban vagy választható más olyan opcionális tantárgy, amelyek csak a mi iskolánk sajátossága.
Megjelent az idei, 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára
Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.