Lehetséges az online visszajelzés a tanárok értékeléséhez


Posted on 2021-06-28 12:00:00Kedves diákok!
Elérhetővé vált számotokra a 3864/31.05.2021-es miniszteri rendelet alapján összeállított kérdőív, amelyben minden 5-12. osztályos diák visszajelzést adhat tanárának az osztályteremben végzett munkájáról.
Kérjük, hogy értékelésed legyen objektív, a nyelvezet tisztelettudó, és a véleményed legyen alátámasztható. A visszajelzési lap névtelen, elektronikusan kitölthető.
A kérdőívhez az e-learning platformon (SzL e-learning) keresztül juthatsz, bejelentkezéssel, a FEEDBACK osztály kurzusra kattintva. Ezen belül megjelennek tantárgyaid és tanáraid.


A kérdőív/kérdőívek kitöltésével adhatod meg a visszajelzést, ami nem kötelező, névtelen, csak osztályhoz köthető (mert különben nem vonható le belőle következtetés).
A visszajelzések elküldésére egy hét áll a rendelkezésedre.
A következő tanév elején a tanárok megbeszélik az osztályokkal az esetleg felmerült problémákat, illetve az osztálytanács összeállít egy jelentést a kapott vélemények alapján.
Mindez kizárólag az oktatás minőségének és eredményességének javítását szolgáló intézkedés.
Kellemes vakációt nektek!
A vizsgázóknak pedig sok szerencsét!

Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
2021 őszétől is két ötödik osztállyal indulunk!
Két ötödik osztály indul, de újdonságnak számít, hogy választható az emelt óraszámú angol nyelv tanulás, az intenzív angol szakos osztályban vagy választható más olyan opcionális tantárgy, amelyek csak a mi iskolánk sajátossága.
Megjelent az idei, 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
Július 19–26. között lehet beiratkozni az érettségi augusztusi fordulójára
Már most, júliusban kell jelezni, ha úgy döntesz, hogy augusztusban részt kívánsz venni az érettségi vizsgákon.