Kitölthető a kiskorú diákok beoltására vonatkozó szülői szándéknyilatkozat


Posted on 2021-09-30 22:45:22


Jóváhagyta az egészségügyi minisztérium a kiskorú diákok beoltására vonatkozó szülői szándéknyilatkozat formanyomtatványát.

A nyomtatványt a megyei tanfelügyelőségek közvetítésével osztották szét az iskolákban, de innen is letölthető:  formanyomtatvány.

A kérdőívet a szülők rendelkezésére bocsátják, de kitöltése nem kötelező, illetve nem von maga után oltási kötelezettséget, pusztán egy szándékfelmérés történik! 

Az egészségügyi és az oktatási miniszter közös rendeletében előírtaknak megfelelően, a szülők által kitöltött nyomtatványokat az iskolában erre a feladatra kijelölt személy fogja továbbítani a megyei egészségügyi igazgatóságnak.

A kérdőívet nem szükséges aláírni és elektromos formában is elküldhető. Kitöltése az iskolai mobil oltócsapatok megszervezését segíti elő – hangsúlyozza a közlemény, hozzátéve, hogy a koronavírus elleni oltást csak a szülők írásos hozzájárulásával és jelenlétében kaphatják meg a diákok.

Az iskolákhoz eljuttatott információk itt tanulmányozható:

1. Măsuri pentru asigurarea vaccinării în unitățile de învățământ a elevilor

2. Raspuns intrebari vaccinare impotriva COVID

3. Program centre oct


Csatolt dokumentumok:
- nincs csatolmány -
Search
Megjelent a 2020-2021-es tanév évkönyve
Nagyon szép kivitelben megjelent az idei évkönyv, magába foglalva tevékenységünket az óvodától az elemin, az általános iskolán keresztül egészen a szakiskoláig, líceumig.
2021-2022 tanévszerkezet
Az oktatási minisztérium által jóváhagyott tanévszerkezet szerint az első szemeszter 2021. december 22-éig tart és tizennégy hétből fog állni, a 2022. január 10-én kezdődő második félév húszhetes lesz, és június 10-én ér véget.
Vidd tovább!
Visszatekintve, és nem csak erre az egy évre, egy élet munkája van az iskolában, mely gyakran keveredett össze − az iskola és az élet − hivatástudatból, tenni akarásból, képességből, vagy csak egyszerű, hétköznapi munkamániából. Eddig.